Colònies curs 2021-22

El cap de setmana del 2 i 3 de juliol, inclòs el divendres 1, es va donar un dels esdeveniments més esperats i divertits de l’any pels nens i nenes: les colònies de Judo del nostre club. I diem “de judo” però aquesta és només una de les moltes activitats que vam dur a terme.
El dia 1 de juliol, el primer dia de les jornades, van començar a arribar els judoques a Mas Batllori de Pujals dels Cavallers, molt il·lusionats i expectants. Aquella tarda vam iniciar les sessions de judo, molt suats i cansats esperaven fer-se el seu primer bany a la piscina! La principal motivació per a molts d’ells/es amb aquella calor que feia… Però i de quina manera gaudeixen quan organitzem la “discoteca” de la nit? Ballant, cantant, rient, compartint converses… Alguns són més ballarins que d’altres, però el més important és passar una estona entretinguda tots junts.
Al matí de dissabte, el segon dia, encara amb les lleganyes als ulls i esgotats d’una nit llarga però creiem que d’allò més divertida, esmorzem i ens preparem per fer la segona sessió de judo. Arriben els més petits de la casa, els hi donem la benvinguda… Piscina, més piscina i presentem diversos jocs que perduraran fins a l’últim moment d’aquestes colònies (el joc de la patata i el joc del petó). A continuació fem una gimcana a la tarda, més judo i toca fer el joc de nit!
El diumenge es percep l’esgotament i la “ressaca emocional” d’unes colònies que han estat tot un èxit, segons la nostra visió. Ens acomiadem fent jocs d’aigua, com s’ho passen només amb una mica de fairy i un tros de plàstic que rellisca… Quanta plenitud quan som capaços de ser feliços amb poc i compartir aquests moments tan divertits amb els altres, aquestes estades ens agraden especialment perquè ens ajuden a construir, a unir-nos més fora del dojo, a conèixer aquells que tenen en comú una mateixa afició, el nostre esport.
Gràcies, una vegada més, com sempre, als nostres amics de Calonge, Marta, Stéphane i Enric, i al nostre sensei, en Josep, que confia cegament en nosaltres els monitors, i que sense el seu suport seria francament molt difícil arribar fins on hem arribat. Estem molt satisfets i contents de l’ajuda que rebem any rere any. Gràcies.
Bon estiu a tothom i ens veiem amb les piles carregades el pròxim curs!

Enllaç descarrega de Fotos

.         

Published On: juliol 12th, 2022Categories: Colònies, General

Entrades relacionades

Tens cap dubte?

Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

    Assumpte:

    Tens cap dubte?

    Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

      Assumpte: