Vols aprendre Judo? Comença avui.

Un esport en el qual es veu involucrat tot el cos.

Aquesta disciplina, enfocada com a esport per a tothom, pretén no tant enaltir l’esport d’alta competició, com animar al major nombre possible de persones a practicar amb regularitat una activitat física o un esport de temps lliure.

La iniciació al judo, de caràcter lúdic, és una forma de descobrir el seu cos i de preparació a una veritable pràctica esportiva.

La iniciació al judo, de caràcter lúdic, és una forma de descobrir el seu cos i de preparació a una veritable pràctica esportiva.

La pràctica del judo a l’adolescència es basa en la tècnica i descobriment dels aspectes culturals. D’adult, el judoka podrà seguir la pràctica tradicional, un esport d’equilibri físic i mental o art de viure. A la tercera edat, amb la condició d’establir algunes precaucions elementals, podran seguir l’estudi del judo al seu ritme, substituint cada vegada més la força muscular per l’harmonia en el gest.

El judo és un esport en el qual es veu involucrat tot el cos, intensitat i demanda cardiovascular. Tot això pot ser modulat perfectament per l’esportista. Combina la força, la tàctica de combat i la tècnica, de manera que es produeix un desenvolupament integral de la persona. Hi cal combinar una bona preparació física tant de tipus anaeròbic com aeròbic, ja que, a causa de les accions explosives i de gran velocitat, cal afegir una gran resistència per aguantar la durada d’un combat.

La UNESCO va declarar el judo com el millor esport inicial formatiu per a nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una educació física integral, potenciant, per mitjà del coneixement d’aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius (ubicació espacial, perspectiva, ambidextrisme, lateralitat, llançar, tirar, empènyer, arrossegar, saltar, rodar, caure, coordinació conjunta i independent de les dues mans i peus, etc.) i de relació amb les altres persones, fent ús del joc i la lluita com a element integrador-dinamitzador i introduint la iniciació tècnic-tàctic-esportiva de forma adaptada, a més de cercar un condicionament físic general, idoni.

El judo és un esport que segueix una progressió en l’aprenentatge de les tècniques que facilita la seva assimilació i evita accidents. El primer que s’ensenya és a caure, i a partir d’aquí comencen a realitzar-se la resta de les tècniques. Cal comptar amb el material esportiu adequat: bàsicament quimono o judogi, i la superfície sobre la qual es practica: el tatami. El judogi està compost per una jaqueta i uns pantalons, a més del cinturó, que són d’un teixit de cotó resistent per permetre les preses, i el tatami és una superfície que, sense ser massa tova, impedeix que es produeixin danys en les caigudes. Com que és un esport que es practica descalç, cal ser molt escrupolós en la higiene dels peus per evitar contagis i també talls, pel que es recomana l’ús de sabatilles per caminar sempre que s’estigui fora del tatami.

Els valors del Judo:

 • LA CORTESIA: És el respecte als altres.
 • EL CORATGE: És fer el que és just.
 • L’HONOR: És ser fidel a la paraula donada.
 • LA SINCERITAT: És expressar-se sense disfressar el pensament.
 • LA MODÈSTIA: És parlar de si mateix sense orgull.
 • EL RESPECTE: Sense respecte cap confiança pot néixer.
 • L’AUTOCONTROL: És callar quan puja la ira.
 • L’AMISTAT: És el més pur dels sentiments de l’ésser humà.

Horaris i Preus

Durant el recorregut vital de l’escola, la experiència ens ha ajudat a configurar un seguit de grups segons nivells i edats. D’aquesta forma, cada grup no només disposa de les seves dues sessions normals, que es duen a terme cada setmana, si no que tenen disponible una sessió de tecnificació, d’assistència opcional i gratuïta, que els ajuda a perfeccionar la seva tècnica amb judoques de tots els nivells.

D’altra banda, els adults realitzen judo 3 dies a la setmana, en horaris de tarda.

HORARIS I PREUS JUDO INFANTIL:

HORARIS I PREUS JUDO ADULT:

Comença a pràcticar el Judo.

Inscripcions

La inscripció es fa de forma presencial, per tal de poder avaluar quin és la millor disciplina i nivell per al judoka. Tot el que heu de fer és imprimir i portar omplert el formulari d’inscripció:

Tens cap dubte?

Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

  Assumpte:

  Tens cap dubte?

  Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

   Assumpte: