2a Trobada Autonòmica Jiu-Jitsu Kosen 2019


Ahir Cornellà del Terri vam a tornar a ser la seu de la 2a trobada de Jiujitu de la Fejjyda (federació espanyola de jiujitsu i esports associats), tal com la 1a jornada va ser un èxit de participació i encara més per la presència de grans mestres i professors de les diferents disciplines que recull el Jiujitsu. La matinada va tornar a demostrar que si tots col·laborem, tots ens beneficiem dels coneixements de tots i això ens ajuda a créixer tant en l’àmbit professional com humà.
Personalment va ser un privilegi i un plaer participar tant de professor com d’alumne amb els diferents tallers, i senyors, quantes coses ens queden per aprendre!!, quin nivell!!, només tinc paraules d’agraïment pel suport del nostre poble, i la implicació dels alumnes del nostre club.
També vàrem tenir l’honor d’assistir a l’entrega del diploma de 8è Dan al mestre Joan Marcual i del 4t Dan a la nostra companya Aniuska Bolivar, atorgat per la Fejjyda i sent el mateix Sr. Juan Delgado, president de la federació qui personalment va fer l’entrega, enhorabona!!
Donar les gràcies al Mestre Juan Delgado i la seva comitiva que va venir des de Màlaga per assistir i participar en el nostre esdeveniment.

Published On: maig 26th, 2019Categories: General, Jiu-jitsu

Entrades relacionades

Tens cap dubte?

Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

    Assumpte:

    Tens cap dubte?

    Vols començar a pràcticar alguna disciplina? contacta amb nosaltres:

      Assumpte: