JORNADA FINAL DE CURS | 20 de Juny del 2021

El dissabte passat 20 de Juny, es va poder celebrar la jornada de final de curs i l’entrega de cinturons, tant esperada pels nens i nenes del nostre club, i amb més il·lusió que mai tenint en compte que aquest període de pandèmia ens va impedir fer l’esdeveniment l’any passat.

Per tal de garantir les mesures de seguretat i adaptar-nos a la normativa vigent, a la qual creiem que ens hem acostumat a la força, se’ns va fer impossible organitzar amb normalitat les famoses activitats de judo amb pares/mares i fills/es i el dinar de germanor, incloses cada any en la nostra jornada de final de curs. Estem desitjant que el curs vinent, aquest fet es pugui canviar de manera positiva.

Deixant de banda allò que ens va faltar, volem ser optimistes perquè l’èxit de participació en els tres torns de la matinada va parlar per si sol, malgrat les problemàtiques que han anat apareixent durant tot el curs, sobretot patides pels nostres judoques, no han frenat que seguissin endavant amb motivació per seguir aprenent l’esport i finalment, aconseguint el pas de grau.

Volem donar-los-hi la enhorabona als protagonistes d’aquest èxit, els nens i nenes del club, per la seva constància, ganes i valentia. Evidentment un pas de grau, mai és equivalent a haver assolit la totalitat dels coneixements, ni a la fi d’un camí, el curs vinent hem de continuar… Més i millor.

Moltes gràcies també a les famílies, per la seva constant adaptació a la situació i per la vostra comprensió.

Ens veiem el curs vinent al DOJO!
BON ESTIU A TOTS I TOTES!
Una abraçada enorme.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=judoyamashita.cornella&set=a.4038185672955885

Comparteix-ho:
Posted in Canvi de cinturó, Classe Inicial, General, Grup Mitjà, Judo Mitjà, Judo Superior, La Vila.