TALLER GRATUÏT DE DEFENSA PERSONAL MIXTA

Al llarg d’aquest mes de maig i principis de juny, s’estan duent a terme un taller de defensa personal mixta a Sant Esteve de Guialbes (Espai 1 d’octubre), organitzat per l’Ajuntament de Vilademuls i per diversos professionals realitzats i qualificats dins l’àmbit.

Dimecres 19 de maig es va celebrar el començament del taller amb una xerrada a càrrec de la comissaria de mossos d’esquadra del Pla de l’Estany, i avui dia 22 de maig, s’ha iniciat el quadre més pràctic, que comptarà amb un total de quatre sessions:

  • Dissabte, 22 de Maig (18:30h – 20:00h)
  • Dimecres, 26 de Maig (18:30h – 20:00h)
  • Dimecres, 2 de Juny (18:30h – 20:00h)
  • Dimecres, 6 de Juny (18:30h – 20:00h)

Nosaltres serem allà, aportant el nostre granet de sorra i col·laborant per donar a conèixer la manera com entenem nosaltres la defensa personal, i sobretot, intentant que qui s’animi a participar no només aprengui algunes de les claus per vetllar per la seva seguretat en situacions d’amenaça, sinó també procurant que sigui una estona amena i divertida.

Gràcies a tothom qui està fent possible aquesta experiència i us animem al fet que us acosteu a Sant Esteve de Guialbes per descobrir tot el que us tenen preparat!

Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, General.