No deixem de formar-nos…

En Xavi Juanola, professor del nostre centre de Judo ha trobat un espai de temps que en aquest moment és molt difícil gestionar, compaginant feina, classes, família…. I està fent l’última formació que es pot fer dintre de la docència de Judo: Tècnic esportiu superior en Judo i Defensa Personal.


Aquest curs és l’equivalent al Mestre Nacional de Judo però per l’escola Catalana de l’esport i via ensenyament, organitzat i implementat per la Federació Catalana de Judo i D.A.
El curs es divideix en dos períodes, el primer, comprèn assignatures de caràcter pràctic que es va dur a terme a les instal·lacions esportives del Consell Català de l’Esport i el segon període, que actualment s’està realitzant a les instal·lacions de la Federació Catalana a Badia del Vallès.


Li desitgem el millor resultat en acabar la formació, coneixent al nostre company no dubtem en cap moment que aprofitarà aquest temps de treball i que en traurà tot el més positiu per després compartir-ho amb nosaltres.

Comparteix-ho:
Posted in General.