Jornada de colònies esportives, diferents i emotives.

Com cada any, encara que aquest ens hagués portat a unes circumstàncies especials les quals també van provocar poc èxit de participació en la jornada, vam aconseguir reunir-nos per gaudir d’aquesta estada que tant ens encanta a tots i totes.

La clau de l’èxit d’aquestes colònies ha estat primer, l’actitud, les ganes i la il·lusió dels nostres judokes, la veritat és que estem molt contents i orgullosos de com s’han portat, tenint en compte la novetat de les regles i protocols estrictes que havíem de mantenir mentre compartíem espais comuns. Sigui fent Judo, realitzant activitats lliures, banyant-nos a la piscina o organitzant els torns per preparar i recollir el menjador… Ens han demostrat que són una gran família. Només ens queda felicitar-los i donar-los-hi les gràcies per haver fet possible la jornada, i així de senzilla i agradable.

Ha estat un cap de setmana magnífic a Mas Batllori, segon aspecte que volíem destacar, si és ben cert que allotjar-nos a una casa de colònies ha sigut tot un encert. La varietat d’espais ens ha proporcionat un millor desenvolupament d’activitats, fossin aquestes gimcanes, jocs de nit o anar a la piscina, però sobretot hem aconseguit trobar la tranquil·litat i la comoditat que tant necessitavem.

Per acabar, volem agrair la col·laboració dels nostres grans companys del Jita Kyoei de Calonge, encantats de sempre poder comptar amb ells. I per descomptat, donar les gràcies també als pares, mares i tutors legals per confiar una vegada més en el nostre esforç i il·lusió de seguir endavant, i de mantenir-nos connectats en la mesura del possible en aquesta lluita constant. Junts podrem fer front a aquesta situació.

Una abraçada i esperem veure-us molt aviat.

Aquí us deixem l’enllaç de les fotos:

Aquí teniu la llista de vídeos editats de les colònies on poder triar veure’ls fraccionats o tots junts, a dalt a la dreta, al costat de copiar l’enllaç teniu tota la llista.

Comparteix-ho:
Posted in Colònies, General.