ÈXIT EN ELS EXÀMENS PER PASSAR DE GRAU

Al llarg d’aquest Juliol, encara que d’una manera diferent i adaptada a la situació que estem vivint, s’han fet possible els exàmens per canviar de cinturó en el nostre club.

Per una banda, com vam descriure en l’anterior publicació, alguns dels nostres judoques ens van enviar els exàmens en format vídeo, responent al contingut que requeria el grau del que s’examinaven, i demostrant el coneixement tant de la part teòrica, aquesta seria els fonaments, com de la part pràctica, és a dir, tècniques al terra i de peus.

Per altra banda, vam tenir l’oportunitat de reunir petits grups distribuïts en dies diferents, que complint la normativa i els protocols actuals, es van examinar físicament al club. Va ser una segona possibilitat per tots els nens/es que no havien pogut enviar l’examen en format vídeo.

Estem molt satisfets, però sobretot contents, per l’esforç i les ganes que han demostrat els nostres judokes durant el procés de realització dels exàmens però també per la seva implicació en les sessions setmanals via Meet, que servien per repassar contingut i resoldre possibles dubtes.

Una vegada més, us donem les gràcies a tots i a totes per seguir connectats, malgrat la situació, i volem donar l’enhorabona als nens/es per haver passat de cinturó!

Link de les fotos: https://www.facebook.com/judovalldelterri/photos/?tab=album&album_id=574215583243159

Comparteix-ho:
Posted in Alzina Reclamadora, Bora Gran, Can Puig, Canvi de cinturó, Classe Inicial, General, Grup Mitjà, Judo, Judo Inicial, Judo Mitjà, Judo Superior, L'Entorn, La Vila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *