FINAL LLIGA INTERCLUBS GIRONINA

Aquest passat 8 de Març, es va celebrar la final de la Lliga Interclubs Gironina al Geieg, que va suposar la quarta jornada i el tancament d’aquesta lliga organitzada per diversos clubs de la comarca gironina.

Es va portar a terme en un format competició, dividida en tres torns ordenats per categories, degut a l’èxit de participació de judoques arribant a 300 nens/es aproximadament. La majoria del nostre alumnat sempre rep amb moltes ganes i motivació aquestes trobades amb altres companys/es, a més, ens encanta que hi participin, és molt enriquidor per a ells/es! Quan hi ha entrenament previ i una continuïtat, no només es noten els resultats, sinó que també gaudeixen més del Judo.

Per acabar, volem donar les gràcies a en Pedro Carpintero i companys/es per l’organització i la feina realitzada darrere de cada esdeveniment, que no és poca. Moltes felicitats a tots/es!

Enllaç fotos: https://www.facebook.com/pg/judovalldelterri/photos/?tab=album&album_id=501527110512007

Comparteix-ho:
Posted in Alzina Reclamadora, Bora Gran, Can Puig, Competició, Grup Mitjà, Judo, Judo Mitjà, Judo Superior, L'Entorn, La Vila, Trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *