3ª Jornada Interclubs Gironina | JUDO TALLERS

El diumenge dia 2 de Febrer es va dur a terme la 3ª Jornada Interclubs Gironina a Cornellà del Terri, amb la participació de diversos Clubs que es van animar a col·laborar en aquest seguit de tallers:

Club Esportiu Judo Lloret

Club Judo Calella

Club Judo Tordera

Ippon Farners

Jita Kyoei Calonge

Judo Arbúcies

Judo Blanes

Judo Geieg

Judo Palafolls

Judo Palamós

Nakama Vilafant

Nova Unió

Shoshinkan

Judo Vall del Terri

Creiem que aquest nou format permet abordar molts més camps relacionats amb el nostre esport, i a més, comptant amb una zona més lúdica: Judo Peu, Judo Terra, Randoris, Jocs, Circuits i una zona d’inflables.

Estem molt satisfets i agraïts per la bona tasca que es va realitzar gràcies a la col·laboració de professors, ajudants i altres persones que hi ha sempre a darrere donant un cop de mà, sense vosaltres no hauria estat possible. Quan s’organitzen esdeveniments, pocs són conscients de l’esforç i la feina que suposa assegurar-se de que tot està a lloc, de que volem complir amb les expectatives previstes i de que per suposat, tots i totes les judoques s’ho passin bé durant la matinada.

La final de la Lliga Inter clubs Gironina en el format competició, tindrà lloc el diumenge dia 8 de Març al Judo Geieg de Girona. Us hi esperem a tots i a totes!

Enllaç de les fotos: https://www.facebook.com/pg/judovalldelterri/photos/?tab=album&album_id=483151415682910

Comparteix-ho:
Posted in General, Judo, Trobades.