ÈXIT DEL TALLER DE DEFENSA PERSONAL SOBRE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Aquest cap de setmana es va donar per finalitzat el taller de Defensa Personal sobre la violència de gènere, una jornada d’allò més completa i pràctica que es va distribuir en tres dies, per tal de que es poguessin treballar més fàcil i detalladament els continguts que engloben la temàtica.

Certament, estem molt agraïts i satisfets de la rebuda que ha tingut aquest nou format de taller, hem pogut escoltar una gran varietat d’aportacions i històries per part de les persones participants, que en definitiva, era un dels objectius que buscàvem, la participació, l’actitud, la motivació… Tot això és el que guanyem nosaltres quan finalitzem cada sessió, aquesta és la nostra satisfacció més gran. Adolescents, joves, persones adultes… Vam gaudir d’una diversitat d’edats molt rica, fet que possibilitava que cadascú donés també opinions diferents. En total, hi van participar 45 persones.

Per acabar, volem donar les gràcies a l’Associació Dones la Vall del Terri i l’Ajuntament de Cornellà del terri, que han donat suport en tot moment abans i durant el taller; alguns membres fins i tot es van animar a participar en les activitats. I per suposat, agrair la col·laboració d’en Miquel Pulido, Mosso d’Esquadra responsable del grup d’atenció a la víctima del Pla de l’Estany, que ens va regalar una xerrada molt interessant i útil sobre la violència de gènere.

No està de més afegir que animem a totes aquelles persones que s’hagin quedat amb ganes de més, a venir algun dia a veure’ns a la sala de Judo del pavelló de Cornellà del Terri, per a seguir descobrint el món de la Defensa Personal. No està de més preparar-se per saber com reaccionar i què fer en situacions de la vida diària que se’ns presenten d’una manera amenaçadora.

Insistim en que per obtenir bons resultats, hi ha d’haver una continuïtat.

A continuació, us deixem un recull de fotos:

https://www.facebook.com/pg/judovalldelterri/photos/?tab=album&album_id=478428066155245

Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, General.