TALLER DE DEFENSA PERSONAL SOBRE LA VIOLÈNCIA

Tenim el plaer d’informar-vos que el pròxim dissabte dia 18 de Gener, s’inicia un nou taller GRATUÏT de Defensa Personal sobre violència, que per tal de realitzar diverses activitats serà distribuït en tres dies: 18, 23 i 25 de Gener.

La primera sessió (18 de Gener) serà Pràctica i es donarà a la Sala de Judo del Pavelló de Cornellà del Terri. Comptarem amb les habilitats i coneixements del Professor Josep Domènech, Titulat en Defensa Personal del Judo Vall del Terri. L’objectiu és donar unes nocions bàsiques de defensa i eines que puguin ser útils i pràctiques per evaluar, anticipar-se, prendre decisions i actuar en conseqüència davant d’una situació de possible agressió.

La segona sessió (23 de Gener) es tractarà d’una Xerrada a càrrec del Sr. Miquel Pulido, Mosso d’Esquadra responsable del grup d’atenció a la víctima del Pla de l’Estany a l’Ajuntament de Cornellà del Terri. Tindrem la sort de rebre una formació molt interessant sobre la violència.

I finalment, la última sessió (25 de Gener) Pràctica, amb el Sr. Josep Domènech, Titulat en Defensa Personal, que juntament amb les activitats realitzades en la primera classe, completarà el taller amb un desenvolupament tècnic i mental efectiu per saber què fer i com fer-ho quan ens trobem en circumstàncies díficils de carrer, i en definitiva, de la nostra vida quotidiana.

Ens agradaria molt engrescar a totes aquelles persones que tenen inquietuds, ganes d’iniciar-se en aquest esport, i tothom qui vulgui aprendre a nivell tèoric i pràctic sobre violència i Defensa Personal!

Moltes gràcies per la col·laboració, organització i suport de: Ajuntament de Cornellà del Terri, CESP, Associació Dones la Vall del Terri i Mossos d’Esquadra de Banyoles.

Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *