JORNADA DE JUDO EN FAMÍLIA

22 de Desembre del 2019

Un any més, hem pogut celebrar aquesta fantàstica jornada de Judo en família. Ha estat un matí diferent, de riures i diversió, això ens encanta, però el que més ens satisfà d’aquestes trobades, és la força i la unió d’un Club, que es transmet a través de la participació, la confiança i la motivació.

Creiem que va ser tot un èxit, tots nosaltres i sobretot els judokes més petits van gaudir d’una estona de Judo, ensenyant els seus aprenentatges de l’esport a una persona del seu cercle familiar, i demostrant una part del que es pot aconseguir amb esforç i ganes.

Ens agradaria agraïr enormement als nostres alumnes de Defensa Personal, l’aportació que van fer a través d’una petita exhibició, on ens van mostrar algunes de les tècniques que han après durant el curs. Agraïr també, als nostres companys de Calonge per recolzar-nos sempre, i a l’Stephane per la il·lusió de seguir millorant realitzant coses junts.

Moltes gràcies als pares i les mares per la participació, per confiar en nosaltres, i us desitgem a tots/es unes bones festes!

https://www.facebook.com/pg/judovalldelterri/photos/?tab=album&album_id=454659571865428

Comparteix-ho:
Posted in Classe Inicial, Defensa Personal, General, Grup Mitjà, Judo, Judo Inicial, Judo Mitjà, Trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *