CURS ESPECIALITZACIÓ EN DEFENSA PERSONAL. ” VIOLÈNCIA DE GÈNERE”

Aquest cap de setmana passat, 10 i 11 de Novembre, es va portar a terme la última part d’aquest curs especialitzat en D.P. Femenina.

El dissabte, la sessió va ser dirigida per dos grans tècnics de prestigi i trajectòria: Ángel Gasco i Juan José Robles.

I el diumenge, vam tenir la sort de gaudir de la presència i la intervenció de dues professionals dins l’àmbit de la Psicologia i la D.P. F. “Violència de Gènere”: per un costat, a la Sra. Mª Jesús Tarragona Oriols (Psicòloga de la Regidoria de Polítiques de Gènere del Ajuntament de Terrassa), i per l’altre, a la Sra. Carme Fuentes Escobedo (Mosso d’Esquadra de la Comissaria de Terrassa a l’oficina de relacions amb la Comunitat i judoca de la FECAJiDA).

Les dues compten amb un gran ventall d’experiències dins del sector, i el contingut de la seva sessió, es va donar amb l’objectiu de transmetre’ns una visió i perpectiva diferent sobre la part emocional i psicològica a tenir en compte, quan ens trobem davant de persones que han estat víctimes en algun moment de les seves vides de violència en qualsevol de les seves fases.

Enhorabona a tots/es els tècnics per l’èxit del curs, estem encantats, les sessions han estat d’allò més interessants i ens emportem cap a casa un munt d’informació nova sobre la Defensa Personal Femenina.

Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *