CURS DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA “VIOLÈNCIA DE GÈNERE”

Aquest cap de setmana passat vam participar a la segona jornada del projecte de formació d’entrenadors de defensa personal organitzada per la Federació Catalana de Judo i D.A, i dirigida pel tècnic de gran prestigi i tragectòria Ángel Gasco.

El contingut que es va treballar va ser de Defensa Personal especialment per la dona, però també es va incloure matèria de Defensa Personal Operativa.

Va ser una jornada molt enriquidora per aquells que tenim inquietuds i ganes de seguir ampliant els coneixements d’aquest esport, i sobretot amb l’objectiu de poder-los transmetre de la millor manera possible als nostres companys/es.

Agraïments per la bona tasca que va fer Ángel Gasco.

Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, Entrenament, General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *