TALLER DE DEFENSA PERSONAL MIXTA

Aquest dissabte passat, vam impartir un taller de defensa personal mixta amb la intenció de donar unes nocions molt bàsiques de defensa i engrescar a totes aquelles persones que tenen inquietuds i ganes d’iniciar-se en aquest esport.

Va ser un matí d’allò més divertit i enriquidor, en el que van assistir els nostres companys/es de Calonge, Santa Coloma de Farners i Palamós. Des del nostre club els hi volem donar les gràcies per l’ajuda que ens van oferir i per la seva participació.

Però sobretot, volem agraïr una vegada més, la implicació, la constància i l’actitud que ha tingut en tot moment l’Stephane, mestre del club Judo Jita Kyoei, sense ell no hauria estat possible, moltes gràcies company. També volem agraïr a Lluís Palau, professor del club esportiu Gironès, per la seva col·laboració i ajuda durant el procés d’elaboració del taller.


Cal destacar, que per qui s’hagi perdut aquest seminari, està de sort! Aquest proper dissabte dia 21 de Setembre, es realitzarà un taller de defensa personal, organitzat pel club Judo Jita Kyoei, a Calonge. Us adjuntem el cartell informatiu, per qui hi estigui interessat/da.

Per acabar, us deixem la disponibilitat d’horaris que tenim per qui s’animi a provar defensa personal al nostre club:

DIMARTS:

  • Matí: de 9:15 a 10:15h
  • Tarda: de 20:00 a 21:00h

DIVENDRES:

  • Tarda: de 18:30 a 19:30h
Comparteix-ho:
Posted in Defensa Personal, Entrenament, General, Judo.

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *