5a Jornada LLiga Intercomarcal a Sta. Coloma de Farners

Hem assistit a l’última jornada de la lliga intercomarcal celebrada avui a Sta. Coloma de Farners, amb la participació dels Clubs AJAE Alt Empordà, Jita Kyoei de Calonge, Arbúcies, Yamashita Vall del Terri i l’anfitrió Ippón Farners. Han participat 110 nens i com sempre creiem que tots s’ho han passat genial, amb aquesta donem per finalitzades aquestes trobades amb les quals hem pogut gaudir moltíssim tant, alumnes, pares com els professors i que ens ha servit per aprendre molt uns dels altres.

Enllaç per descarregar més fotos

Comparteix-ho:
Posted in Activitats lúdiques, Competició, Judo Inicial, Judo Mitjà, Judo Superior, Trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *