Visita de competidors Holandesos


Aquest passat dilluns 04 de juny hem rebut la visita de dos competidors holandesos en Kevin Jansen i la Demi Zuidema, que aprofitant les seves vacances han triat el nostre club per continuar la seva preparació per la championship en slovakia al mes d’agost i al mes de desembre a la the world military championship a suissa.
El seu club de procedència Netherlands military judo team and mahorokan Maassluis, ens tornaran a visitar el dilluns vinent 11 i farem tot el que estigui a la nostra mà per ajudar-los, la qual cosa també ens beneficiarà a nosaltres, que podrem gaudir de la seva experiència com a competidors d’elit.

Comparteix-ho:
Posted in Classe Adults, Entrenament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *