Colònies de Judo 2016

Com ja és habitual, per acabar la temporada organitzem les colònies, aquest any hi ha hagut la participació d’una trentena de nens de diferents edats i com sempre els alumnes de la classe d’adults han fet de monitor, una tasca complicada a estones i que com sempre hem d’agrair la seva ajuda desinteressada.
També aquest any hem tingut la participació de nens de Calonge (Jita Kyoei) i els seus monitors, esperem que també s’ho hagin passat tan bé com els nostres nens.
Tots, grans i petits hem pogut gaudir de diferents activitats des de sessions de Judo, piscina, jocs tradicionals, excursions amb gimcana inclosa, jocs de nit, cercavila de gegants i concerts que feien al nostre poble aprofitant la celebració de Sant Pere.
Us deixem una petita mostra de les fotos del cap de setmana.

Comparteix-ho:
Posted in Colònies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *