Entrenament de Judo a Cornellà del Terri

Aquest Diumenge 8 de Novembre, ens hem trobat diversos clubs d’arreu del territori per fer la nostra ja habitual trobada mensual. Ens hem llevat d’hora per muntar el tatami i a les 11 hem començat l’entrenament, que al llarg de dues hores ha comptat amb una primera part de jocs i escalfament, judo a terra i judo d’en peus.

A mig entrenament hem fet una pausa per què en Ramon Díaz ens ha explicat i ensenyat les últimes publicacions que ell i un grup de recerca de judoques veterans ha fet sobre la historia del judo a Catalunya, que publiquen a la revista “El Budoka 2.0”, i ens ha regalat algun exemplar!

Un cop acabat l’entrenament, hem anat a dinar alguns dels assistents. Ens veiem el mes que ve a un altre entrenament!

Fotografies: Pol Valverde © 2015

Comparteix-ho:
Posted in Activitats lúdiques, Classe Adults, Entrenament, Trobades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *